Menu
Your Cart
20% OFF on all products Shop now

Delivery Information

1.) Ценообразуване:

За всяка поръчка, цените се калкулират автоматично, спрямо броят по заявка, без допълнително оскъпяване за ДИЗАЙН, ОПАКОВКИ или други довършителни процеси.

Калкулирането се извършва след уточняване параметрите на заявката и клиентите се уведомяват за окончателната цена, преди да стартира нейното изпълнение.  Отстъпките за количества в големи тиражи са публикувани за всеки артикул

Изработката осъществяваме веднага след одобрен дизайни или след получаване на авансово плащане за някои заявки, изискващи капаро.

2.) Общи условия

Изпращане на снимки за безплатна разработка /пасване/ към всеки модел сувенир.

* Използването на формата за прикачване на снимки към заявката Ви:

Reklamnii.art-suveniri.com, в качеството си на изпълнител, не носи отговорност за съдържанието на файловете изпратени от клиента, в качеството си на възложител. С изпращане на изображенията, възложителят декларира, че има правото да използва снимките за производство на сувенири и не нарушава авторски права, като освобождава изпълнителя, от каквато и да е отговорност по установяване произхода и притежанието им, както и се съгласява снимките да бъдат използвани за разработка на мостри за сайта Reklamnii.art-suveniri.com

3.) Време за Изработка - от 2 до 9 работни дни, след одобрен дизайн за печат, в зависимост от тиража.

4.) Време за подготовка на дизайн - до 7 работни дни.

Notification Module
This is the sticky Notification module. You can use it for any sticky messages such as cookie notices or special promotions, etc.